Dedicated To The Smallest Of Skiffs banner
21 - 40 of 61 Posts
Widziałem ten stół kilka dni temu w reklamie i pomyślałem, że jest niesamowity, dopóki nie opublikowałeś ceny! Yowza!! Czyszczę ryby stołem Lifetime, który kupiłem w Costco, nie był super drogi i ma regulowaną wysokość. To nie jest ten składany, ale mały, jest solidny i tylko nogi się składają. Mam 1,90 m wzrostu i miło jest móc podnieść go powyżej standardowej wysokości. Stół ma prawdopodobnie 1,50-1,80 m długości, ale to tylko przypuszczenie.

Discussion starter · #25 ·
Jest podobny do tego.... Nie jestem pewien, czy to to samo, ale na pewno jest wyższy niż standardowy stół jadalniany.

Lifetime 4-Foot Adjustable Height Table (Commercial)
Miałem podobny do tego, a kołki, które pozwalają regulować długość nóg, ostatecznie zawiodły i bujał się dość mocno, ponieważ został zaprojektowany do użytku na równym/płaskim podłożu. Jak długo/jak często używałeś tego stołu?

Discussion starter · #26 · (Edited)
Miałem podobny do tego, a kołki, które pozwalają regulować długość nóg, w końcu zawiodły i bujał się dość mocno, ponieważ został zaprojektowany do użytku na równym/płaskim podłożu. Jak długo/często używałeś tego stołu?
Lekkie obciążenie. Pierwotnie dostałem go, ponieważ organizujemy Wigilię w moim domu, więc jest do tego używany, ale używam go jako stołu do czyszczenia od kilku lat. Mam go może 8+ lat, może więcej. Zdecydowanie lekkie obciążenie i używam go na podjeździe, więc na stosunkowo równym podłożu. Jest trochę górny ciężki, więc jeśli postawię go na trawie, może to być problem, jak przypuszczam. Jeśli chcesz czegoś wytrzymałego, to nie to, ale jest stosunkowo niedrogi, stosunkowo lekki i przenośny oraz stosunkowo stabilny i trwały. Kupiłem mojemu tacie jedną z tych stacji Bass Pro, do której można podłączyć wąż i jest zdecydowanie bardziej wytrzymała, ale jest ciężka, nieporęczna i nie tak łatwa do transportu.

Discussion starter · #28 ·
Lekkie obciążenie. Pierwotnie dostałem to, ponieważ organizujemy Wigilię w moim domu, więc jest to używane do tego, ale używam tego jako stołu do czyszczenia od kilku lat. Mam to może 8+ lat, może więcej. Zdecydowanie lekkie obciążenie i używam go na podjeździe, więc na stosunkowo równym podłożu. Jest trochę górnolotny, więc jeśli postawię go na trawie, może to być problem, jak przypuszczam. Jeśli chcesz czegoś wytrzymałego, to nie to, ale jest stosunkowo niedrogi, stosunkowo lekki i przenośny oraz stosunkowo stabilny i trwały. Kupiłem mojemu tacie jedną z tych stacji Bass Pro, do której można podłączyć wąż, i jest zdecydowanie bardziej wytrzymała, ale jest ciężka, nieporęczna i nie tak łatwa do transportu.
Zdecydowanie potrzebuję czegoś łatwego do przenoszenia i poniżej 25-30 funtów. W ogóle nie lubię chwiejnych/chwiejnych stołów, więc staram się unikać typów, które miałem w przeszłości - zawsze pęknięty spaw, uszkodzony zawias, uszkodzona nit, brakująca śruba lub zardzewiałe nogi z rur od wewnątrz.

Stoły do obróbki drewna, które można składać, są niezwykle wytrzymałe. Te ze wszystkimi otworami na zaciski do psów stolarskich. Dewalt produkuje jeden, są też inne. Nie jestem pewien co do regulowanych nóg. Dlatego lubię mój tani stół Lifetime do krojenia łosi, mogę go podnieść i nie boli mnie kręgosłup. Utrzyma dwie tylne ćwiartki łosia, więc chyba że czyścisz gigantyczne tuńczyki lub mieczniki, utrzyma ryby bez problemu.

... rozważam zakup ich głupiego stołu za 689 dolarów ...
Za tę cenę musi być w zestawie para tytanowych szczypiec Van Staal, prawda? :)

Serio, jedną z rzeczy, która sprawiła, że budowa mojej łodzi stała się o wiele bardziej komfortowa, jest solidny stół na odpowiedniej wysokości, więc rozumiem, skąd pochodzisz i myślę, że będzie to pomocne.

Discussion starter · #32 ·
Za tę cenę musi być w zestawie z parą tytanowych szczypiec Van Staal, prawda? :)

Mówiąc poważnie, jedną z rzeczy, która sprawiła, że budowa mojej łodzi stała się o wiele bardziej komfortowa, jest solidny stół na odpowiedniej wysokości, więc rozumiem, skąd pochodzisz i myślę, że będzie to pomocne.
Byłoby naprawdę miło, gdyby były w zestawie ze szczypcami lol..

Pacos produkuje kilka przydatnych produktów, po prostu są z nich bardzo dumni. Podoba mi się również magnetyczna podkładka chłodząca i deska do krojenia, które mają --$360 za to combo lol.. Prawie czuję, że zamawianie produktu Pacos to test głupoty - czy jesteś wystarczająco głupi, żeby się wymeldować, czy po prostu głupio ciekawy i zostawisz to w koszyku na wieczność - przekonajmy się lol. Nadal nie ustaliłem, jak bardzo jestem głupi.

Image

Image

Moją normalną strategią jest jeździć do Luizjany z moim tatą i siostrą raz w roku, korzystać z limitu 25 pstrągów i załadować zamrażarkę.

A następnie wypuszczam wszystkie ryby w mojej domowej wodzie przez resztę roku i nie muszę się martwić czyszczeniem ryb.

Mam coś bardzo podobnego od lat. I składa się ładnie i kompaktowo. Jest solidny jak cholera i jest o około 600 dolarów tańszy niż to coś Pecos. 😂
Nie chciałbym tego w pobliżu słonej wody ze względu na problemy z rdzą.

Czy patrzyłeś na wysokiej jakości składane stoły kempingowe z drewna? Byer of Maine produkuje wysokiej jakości rzeczy. Ostatnio przyglądałem się stołowi kempingowemu, który zwija się w małą torbę. I waży tylko 27 funtów. Tylko dwa funty więcej. Wygląda wystarczająco dobrze, aby używać go również w domu.

Pecos jest zajebisty i byłbym kupującym za 300 dolarów ze wszystkimi akcesoriami. Ale osłona termiczna za 180 dolarów, żeby nie stopić swojego plastikowego stołu za 700 dolarów. I deska do krojenia za 130 dolarów! GTFOH👎

Jaki jest twój zamierzony cel? Zakładam, że do użytku podczas biwakowania na łodzi.

Sprawdź to, połowa wagi, cały aluminiowy blat z regulowanymi nogami. I mniej niż ich akcesorium do osłony termicznej 😂 Zdecydowanie wystarczająco mały, aby zmieścić się w luku i waży tylko 12 funtów.

LET'S CAMP Składany stół kempingowy, przenośny aluminiowy rozkładany stół piknikowy z regulowaną wysokością, duży schowek i torba transportowa na piknik, kemping, grill, imprezę, podwórko, plażę
Amazon.com

Po prostu nie mogę sobie wyobrazić wydawania 689,00 $ na stół. Można kupić 10 takich za mniej niż 1 stół Pecos. Używam tego samego stołu za 67 $ od ponad 5 lat i nie mam żadnych problemów. Świetny stół i nie muszę wkręcać nóg. Albo kup tylko jeden stół i wydaj zaoszczędzone 622,00 $ na bardzo fajny kołowrotek muchowy! lol

Byłem kiedyś na ogromnym, cateringowym gotowaniu raków, gdzie catering miał mnóstwo normalnych plastikowych stołów składanych (Lifetime?) i po prostu wsuwał 1 1/2 cala PCV, może stopę długości, na każdy z końców nóg stołu. Podniesiono je do wysokości stojącej/barowej i były na tyle solidne, że kilku dobrych chłopców mogło pracować nad rakami. Uważałem, że to genialne rozwiązanie.

Moja normalna strategia to jechać do Luizjany z moim tatą i siostrą raz w roku, skorzystać z limitu 25 pstrągów i załadować zamrażarkę.

A potem wypuszczam wszystkie ryby w mojej rodzimej wodzie przez resztę roku i nie muszę się martwić czyszczeniem ryb.
To dlatego po prostu uwielbiamy widzieć tablice rejestracyjne z innych stanów na rampie.

Słuchaj. Tutaj w Teksasie kupujemy kołowrotki za 700 dolarów, aby łowić czerwone ryby hodowlane, z których wiele nigdy nawet nie trafia "na kołowrotek". Jeśli chcesz stół, wziąłbym go. :)

21 - 40 of 61 Posts